Annons

Larssonsskomakeri

Kvalitetsskor till rätt pris

Handgjorda skor
Skriv ut Skicka sidan

Det finns två huvudanledningar till varför man väljer handgjorda skor.

  • För det första vill man själv välja hur skon ska utformas. En handgjord sko ger kunden möjlighet att välja modell, läder, färg på läder, eventuella läderkombinationer och dekorationer, klackhöjd samt hur stark sulan ska vara. På så vis kan skon utformas så att den passar inte bara bärarens egen smak utan för att passa tillsammans med en speciell kostym eller särskilt tillfälle.

  • För det andra är de praktiska. De allra flesta av oss föds med friska fötter, de bär och tjänar oss genom hela livet och det händer kanske att man tar deras stöd för givet. Få inser att den komplexa konstruktionen som människofoten utgör behöver lite hjälp på traven för att klara sig oskadd genom vardagens alla påfrestningar. Att hålla fötterna i fint skick är svårare än vad man kan tro. Men att investera i ett par handsydda skor, speciellt anpassade till dig och dina unika fötter är något vi kan råda alla till. Ett par välgjorda och passande mått tillverkade skor skyddar fötter från ogynnsamma väderförhållanden och kan användas i många år.

 

Handsydda skor är klassiska skor, de är tidlösa och blir egentligen aldrig omoderna. Omsorgsfullt tillverkade skor som sköts enligt konstens alla regler kan användas i många årtionde. Faktum är att ju längre de används desto bättre blir de. Sko ägaren uppskattar ofta sina skor mer efter långtids användning än när de var nyköpta.

Så när det handlar om värdefulla och handgjorda skor, så tycker vi att det är lönsamt att reparera de. Ett par handgjorda skor som sköts regelbundet och repareras i tid kan användas mellan 20-30 år och kan sulas om mellan 5-10 gånger.....tro mig det är det värt.

 

 

   

 

 


Copyright © 2006-2010 Webdesign by Optodoc